Foto: z otevřených zdrojů
Tartaletky s červenou rybou, okurkou, vejcem a sýrem jsou výhrou pro každou událost.
Snadná příprava, velmi chutný a krásný předkrm, který bude hlavní ozdobou vašeho stolu. Tartaletky s červenou rybou, okurkou, vejcem a sýrem – to je výhra pro každou událost.
Recept
Složení:
- tartaletky 15 ks.
- červené rybí filé 200 g
- kuřecí vejce 1 ks.
- čerstvá okurka 1 ks.
- smetanový sýr 150 g
- čerstvý kopr 3 snítky
- sůl
Příprava:
- Vejce vařte od bodu varu po dobu 10 minut. Vychladněte, oloupejte a nastrouhejte na jemném struhadle.
- Okurku omyjte, oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
- Kopr nakrájejte nadrobno.
- Červenou rybu nakrájejte na tenké plátky.
- Vejce, okurku, kopr, sůl, přidejte smetanový sýr, promíchejte, naplňte tartaletky a ozdobte plátky červené ryby.
