Vaření
Foto: z veřejných zdrojů Připravuje se z masa, kuřecího masa, ryb, zeleniny, bylinek a oblíbené omáčky. Pita je všestranný plochý chléb, který lze proměnit
Foto: z veřejných zdrojů Šťavnaté ovoce, jemný krém a křupavé sušenky tvoří dokonalý dezert. Lehký dort s broskvemi se stane skutečnou ozdobou stolu.
Foto: z veřejných zdrojů Měkké, voňavé, s jemným krémem uvnitř – takové koblihy se doslova rozplývají v ústech. V chladném ročním období potřebujeme
Foto: z veřejných zdrojů Aby byl pokrm šťavnatý, chutný a opravdu lákavý, pomůže vám několik tajemství. Lasagne jsou jedním z nejoblíbenějších italských
Foto: z otevřených zdrojů Díky své zářivé barvě a bohaté chuti tento pokrm jistě upoutá pozornost na stole. Pokud chcete něco neobvyklého na chlebíčky
Foto: z veřejných zdrojů I tento známý salát má své záludnosti Salát „Sleď pod kožichem“ zůstává po mnoho let neměnnou klasikou svátečního
Foto: z veřejných zdrojů Pokud vaříte vejce i o 1-2 minuty déle – výsledek bude zkažený. Pokud chcete uvařit vejce na měkko, měli byste vědět, že i 1-2.
Foto: z otevřených zdrojů Obvykle se podává se smaženými lesními houbami a domácími vepřovými kůžemi. Huculský banoš je tradiční jídlo z karpatské vysočiny
Foto: z veřejných zdrojů Recept umožňuje připravit chutný dezert za pouhých 10 minut. Mandarinkové tiramisu je sezónní variací klasického italského dezertu
Foto: z otevřených zdrojů Jednoduchý recept, který snadno zapadá do nové vlny zdravé gastronomie. Tvarohové koláče jsou klasikou, kterou si Ukrajinci zvykli
